Sejlertøj skal først og fremmest være funktionelt og komfortabelt, så du kan holde dig varm og tør på bølgen blå og samtidig have fri bevægelsesfrihed. Hos Boatlab forhandler vi en lang række forskellige typer sejlertøj såsom jakker, overalls og baselayers til både mænd og kvinder, som forener funktionalitet, alsidighed og æstetik. På den måde er du sikret et produkt, som du kan få glæde af i lang tid fremover, og som klæder dig. Gå på opdagelse i vores sortiment af lækkert sejlertøj her på siden og opgrader din sejltur.

Sejlertøj til herrer og damer fra anerkendte mærker som Gill and Rsailwear

I vores sortiment finder du funktionelt og flot sejlertøj til både mænd og kvinder fra mærker, der er anerkendt for at skabe kvalitetsprodukter. Her på siden finder du blandt andet fleecejakker og windbreakers fra Rsailwear, som er kendt for at skabe praktisk sejlertøj med smarte features såsom sidelommer med lynlås, elastiske ærmer, der skærmer for vind samt kraftige og åndbare materialer. 

Du finder også masser af sejlertøj fra Gill, som er rost for deres tekniske og professionelle tilgang til design. Et eksempel er deres OS25 serie, der blandt andet indeholder vind- og vandtætte jakker med praktiske funktioner såsom indvendige kraver af thermofleece, reflekser, dybe lommer, justerbare manchetter og meget mere. Gill er bestemt mærket til dig, som ønsker sejlertøj i et smukt design og flotte farver med masser af smarte features, der optimerer din sejltur. 

Sådan vælger du det rigtige sejlertøj

Når du skal vælge sejlertøj, skal du overveje, hvor du skal sejle, samt hvor længe og hvilke vejrforhold, du sejler i. Overordnet kan man inddele sejlertøj i to kategorier: Coastal (kystnært) og Offshore (langt fra kyst). 

  • Coastal sejlertøj er ikke lige så kraftigt som offshore sejlertøj og er skabt med fokus på åndbarhed og bevægelighed. Coastal sejlertøj henvender sig til dig, som sejler ture i sæsonen. 
  • Offshore sejlertøj er ofte lavet af kraftige materialer, har features såsom høje kraver, hætter og reflekser, der alt sammen hjælper med at holde dig varm, tør og sikker. Hvis du skal ud på mere krævende og lange ture, kan du med fordel investere i offshore sejlertøj. 

En tommelfingerregel er dog altid at have skiundertøj og regntøj på lager, så du er klar til hvis vejret overrasker. 

Hvad er det bedste sæt sejlertøj til koldt vejr?

Et godt sæt sejlertøj til koldt vejr vil typisk bestå af et isolerende baselayer, som er åndbart og svedtransporterende, et mellemlag i form af for eksempel en fleecejakke, en vind- og vandresistent jakke med høj krave og justerbar hætte. Til benene kan du vælge termounderbukser og et par vindtætte og vandafvisende bukser eller overalls. Endeligt er det vigtigt at holde fødder og hænder varme med isolerende og vandafvisende støvler og handsker. 

Hvordan skal jeg rengøre mit sejlertøj?

Det meste sejlertøj kan klare en maskinvask på 30-40 grader med en mild sæbe. Du skal dog altid læse vaskeanvisningen på dit tøj, inden du rengør det, så du er sikker på, at du følger producentens vejledninger. Hvordan du rengør dit sejlertøj kommer også an på, hvilke materialer det er lavet af, såsom fleece, nylon eller polyesterblandinger, da fleece kan vaskes varmere end polyester, men også har brug for ekstra skyl, da det absorberer mere end andre materialer. 

Find kvalitetsrigt sejlertøj på tilbud hos Boatlab

Hos Boatlab går vi op i at levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, og du kan ofte finde gode tilbud og gøre en god handel på vores hjemmeside. Gå på opdagelse allerede i dag og find lige præcis det sejlertøj, som skal være prikken over i’et på din næste sejltur.