VHF

Se produkter i underkategorier til VHF

VHF-radio til båd

Vil du gerne have en solid og pålidelig VHF-radio til din båd? En VHF-radio er mere end bare et alternativ til mobiltelefonen, da en moderne VHF-radio har en række funktioner, der højner din sikkerhed til søs. Tag et kig i vores store udvalg af stationære og håndholdte VHF-radioer, og find den radio, som du gerne vil have på din båd.

Stationær eller håndholdt VHF

Der er fordele og ulemper ved at vælge en stationær eller håndholdt VHF-radio til din båd. Du får bedre brugervenlighed, flere funktioner og typisk en bedre skærm, når vælger en stationær VHF-radio. Det er mange fordele, men i sidste ende kan det at være bærbar godt trumfe de andre fordele, især hvis du har en stor båd. Hvis du har brug for råd og vejledning, så er du mere end velkommen til at kontakte os, og så tager vi en snak om hvilken VHF-radio, der bedst vil passe til dig.

Køb din VHF-radio på Boatlab.dk

Når du har fundet den VHF-radio, som du gerne vil have på din båd, så kan du bestille den, samt de andre bådartikler, du mangler, hjem her i webshoppen. Vi glæder os til at behandle din ordre, og sende din nye VHF-radio afsted.