Lowrance Radar

Lowrance radar

Hvis du gerne vil have en radar til båden, så bør du se nærmere på mærket Lowrance. Lowrance været en af de førende mærker indenfor avanceret marineelektronik siden 1957, hvor det amerikanske firma opfandt deres sonar, der var rettet til almindelige forbrugere. Lowrance er også god for fantastiske radarer, der giver dig information om farvandene omkring din båd.

Montér en Lowrance radar på din båd

Når din gamle radar skal udskiftes, eller du skal anskaffe dig din første radar, så kan du med fordel overveje at vælge en Lowrance radar. Du kan se vores forskellige Lowrance radarer her på siden, der hver især tilbyder forskellige niveauer af detaljegrad og funktionalitet. Hvis du er i tvivl om, hvilken radar, du bør vælge, så er du velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig med at vælge den rette Lowrance radar.

En Lowrance radar fortrydes ikke

Erfaringen fornægter sig ikke, og Lowrance radarer bygger på mange års udvikling af elektroniske produkter til både af alle typer. Det betyder, at en Lowrance radar er fyldt med praktisk teknologi, såsom Dual Range og pulskomprimering med meget mere. Du kan bestille din Lowrance radar hjem her i webshoppen.