Radar

Se produkter i underkategorier til Radar

Radar til båd

Vil du gerne udstyre din båd med en radar? En bådradar er et fantastisk stykke udstyr, der giver dig præcis information om andre fartøjer i nærheden, hvilket mindsker risikoen for kollision og andre uheld. Giv dig selv, din båd og dine gæster på båden en sikker sejlads, på baggrund af bådradaren, og den konstante viden om farvandet, som den giver dig.

En bådradar er en god investering

Der er ingen tvivl om, at en bådradar er et mærkbart køb for langt de fleste mennesker. Det er dog en udskrivning, der er alle pengene værd. Især hvis du benytter din båd meget, og sejler, når der lav sigtbarhed. Med radaren får du sikker information om hvad, der omgiver din båd, og hvilke risici det medfører.

Køb en radar til båden online

Når først du har en radar, så vil du opleve, at du med selvsikkerhed kan sejle ud på steder og tidspunkter, hvor du før holdt dig tilbage. Hvis du har fundet en radar her på siden, som vil passe dig og din båd godt, så kan du med få klik bestille den hjem. Vi sørger for en professionel forsendelse, så du snart kan pakke din nye radar ud, og montere den på din båd.