Bøjle kompasser

Når du skal navigere, findes der ikke et mere pålideligt værktøj end et kompas. Med et kompas i båden kan du lynhurtigt få et overblik over, hvilken retning du sejler i, så du altid kan være sikker på, at du er på rette kurs.

Derfor er et kompas en vigtig investering til din båd, og i den forbindelse kan du bl.a. vælge et bøjlekompas, der er en kompastype med mange fordele.

Du kan finde dit nye bøjlekompas lige her hos Boatlab, og vi har samlet vores store udvalg her på siden. Her kan du vælge mellem flere forskellige brands og typer, så du kan finde frem til det bøjlekompas, der passer til dig.

Hvilket bøjlekompas skal du vælge?

Som du kan se her på siden, kommer bøjlekompas i mange forskellige prisklasser. De store prisforskelle skyldes bl.a., at de forskellige kompasser er bygget til forskellige både. Du skal med andre ord vælge et bøjlekompas, der passer til størrelse på netop din båd, da du på den måde får den mest effektive navigation.

Hvis du har en båd på mere end 30 fod, skal du vælge et bøjlekompas, der passer til netop denne størrelse, mens mindre kan gøre det, hvis du har en mindre båd.