E-søkort

Se produkter i underkategorier til E-søkort

Søkort til navigation/plotter

Her finder du vores udvalg af søkort fra Navionics og CMap. Når du har købt et nyt kort eller har et kort du ønsker at opdatere så kan du på nedenstående links se hvordan du holder dem opdateret og hvordan du installerer.

Elektronisk søkort

Mangler du et godt elektronisk søkort til pc? Et elektronisk søkort kommer man nærmest ikke udenom længere, og du kan sikre dig et godt elektronisk søkort lige her i vores webshop. Vi har mange elektroniske søkort, som blandt andet passer til de store mærker indenfor kortplottere. Se vores elektroniske søkort igennem, og find et søkort, der passer dig og dit udstyr.

Elektroniske søkort er så gode som papir

For en 10-15 år siden var de elektroniske søkort ikke altid af tilstrækkeligt høj kvalitet, og når du sejlede i de danske farvande var et papirsøkort stadig en absolut nødvendighed. Sådan er det ikke længere, for de moderne elektroniske søkort er lige så præcise, som de opdaterede søkort i papir. Du kan med fordel have begge dele, men det er ofte meget bekvemt at have et elektronisk søkort klar.

Køb dit elektroniske søkort her i webshoppen

Det er helt ligetil at købe dit elektroniske søkort her på Boatlab.dk. Hvis du har brug for andre ting til båden, så kan du se vores enorme sortiment igennem - der er gode chancer for at vi har det, du søger. Så kan du slå to fluer med et smæk, og få mere end bare et elektronisk søkort med i handlen.