Rorpindspiloter

Rorpindspiloter

Vil du gerne udstyre din båd med en god rorpindspilot? En rorpindspilot giver dig mulighed for at sejle på autopilot, hvilket er en fantastisk mulighed at have til rådighed. I vores sortiment af rorpindspiloter finder du kvalitetsmærket Simrad, der altid er god for at fremstille udstyr, der er holdbart, solidt og i det hele taget rart at betjene.

Sæt en rorpindspilot på din båd

Vi tilbyder rorpindspiloter, der er velegnet til både af varierende størrelse og vægt, men fælles for de rorpindspiloter, du ser afbildet her på siden er, at de leverer en en stabil autostyring med meget lavt træk. Det er praktisk, når du skal sejle i kystfarvande.

Bestil en rorpindspilot hjem

Når du har fundet den rette rorpindspilot i vores udvalg, så er det en smal sag at bestille den hjem i vores webshop. Du kan med fordel se resten af vores side igennem, for på den måde at kunne bestille alle de artikler, som du og din båd mangler. Det kan måske spare dig en postgang, og så kan du få opdateret din båd med ikke bare en ny rorpindspilot, men også med de andre små og store ting, du godt kunne tænke dig.