AIS

Se produkter i underkategorier til AIS

AIS

Kombinér din PC eller kortplotter med en AIS til båd. Med en AIS-transponder og -modtager modtager du al information om fartøjer i området, og sender selv din information. Det giver et højt niveau af sikkerhed og kommunikation til søs. Du kan se vores AIS til både her på siden, hvor du kan klikke dig videre på henholdsvis AIS-transpondere og AIS-modtagere.

Få AIS til din båd

AIS står for Automatic Identification System, og det er altså et system, der automatisk identificerer fartøjer. Store fartøjer er forpligtet til at have AIS installeret, men det er også en rigtig god idé, hvis du har en mindre båd, og du gerne vil sejle med en høj grad af sikkerhed. Få AIS til din båd, og med ét bliver du mere synlig, og får mere information om andre fartøjer.

Køb AIS online

Her på Boatlab.dk finder du alt, hvad en bådejers hjerte kan begære, og det gælder også AIS-udstyr. Du kan på få minutter klikke en bestilling igennem, og så sørger vi efterfølgende for en professionel forsendelse af dit nye AIS til båden. I samme ombæring kan du med fordel bestille de andre artikler hjem, som du og din båd har brug for.