Her finder du vores brede udvalg af lys og lamper til båden. Du finder bl.a. radiostyret dæks- og søgelys, samt arbejdslys, fra bl.a. Golight som leverer varer af højeste kvalitet. De findes både med trådløs- og fastmonteret kontrolpanel, UV- og saltvandsbestandigt, og med en meget lang rækkevidde.
Golight bliver bl.a. anvendt af militæret, politiet og brandvæsenet. Du finder også søgelys fra Den Haan Rotterdam og Hella, som begge er anerkendte mærker inde for bådverdenen.
I denne kategori er der også undervands- og dockinglygter i rustfrit stål til dig der gerne vil have en båd der ser godt og samtidig er praktisk, da du kan se hvad der foregår omkring vandet ved båden.
Dette er også til dig der gerne vil shine sin kabine lidt op. Her finder du nemlig smarte bordlamper, kort- og skotlamper i krom og messing, LED loftslamper med både hvidt og rødt lys, smarte LED indbygningsspots hvis du vil spare på pladsen, og meget mere.
Og til dig som ønsker skifte fra den gamle halogen pære, til en ny og smart, samt strømbesparende LED pære, kan de fås separat lige til at skifte.

Du finder også reservedele som kontrolpaneler, pærer, håndtag, lampeglas, lysdæmpere og beslag til dine lamper og lygter her.