B&G, Navigation, Vulcan, 7" - 1stk.

Lagerstatus:
Loading
Varenr.:
BL171206
Print Print
Vejl.pris 7.199,00 kr Vejl.pris 7.199,00 kr 6.769,00 kr
Specifikationer
Mærke:B&G
Produkt:Navigation
Model:Vulcan
Reference:000-14082-001
Farve:Sort
Skærmstørrelse:7"
Maks. opløsning:800x480
Kortholder:MicroSD
Watt:12
Hertz, Hz:10
Standard:EN 60945, EN 60950
Sikring:3 Amp
IP klasse:IPX7
Temperatur, minimum:-15°C (5°F)
Temperatur, maks:+55°C (+130°F)
Enhed:1stk.
Volt:12V
Vægt, kg:1,32
Højde, mm:141
Bredde, mm:197
Dybde, mm:82,7
B&G Vulcan er en sejlplotter designet til kyst sejlads og kapsejlads. Den er nem at bruge, intuitive 7-tommers multi-touch skærm er fyldt med B&Gs unikke sejlads funktioner, herunder Sail-Steer og Race-Panel. Det eneste du skal gøre er, at integrere det med dit eksisterende system, udvidelsen er enkel, da Vulcan er NMEA 2000®, Broadband Radar™, ForwardScan™ og autopilot klar; og har indbygget 10Hz GPS og Wi-Fi.

Velkommen til B&G Vulcan serien:
B&G's Vulcan sortiment af sejlplottere tager gættet ud af sejlads. Uanset om du er en erfaren sømand eller lige ved at starte ud, er Vulcan fyldt med funktioner, som vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid på vandet.

Let at bruge berøringsskærm:
Dette produkt er designet til at være lige så intuitive som en tablet eller smartphone. Den lav profilerede, super lysende skærm er synlig selv i direkte sollys, og den lydhøre berøringsskærm giver fingerspids kontrollen, selv i flyvespray og en grov hav tilstand. Pinch-to-zoom, swipe og trykreguleringer giver dig mulighed for at indtaste punkter og ruter og nemt se kortoplysninger.

Nem at tilføje vejpunkter og ruter:
Lad Vulcan lede dig sikkert til din destination. Placer waypoints og ruter med et enkelt tryk på diagrammet, og lad Vulcan tage dig der med klar, intuitiv grafik og data til vejledning. Tilføj et kompatibelt kort for at drage fordel af autorouting og lad Vulcans intelligente software vælge den bedste og sikreste rute til din destination.

Autopilot kontrol:
Sæt Vulcan i hjertet af din båd og tag kontrol over din B&G autopilot fra din Vulcan touchscreen. Med en installeret controller andetsteds kan du få adgang til de intuitive kontroller fra enhver skærm med et enkelt tryk og lade dig ændre kurs. Udnyt de avancerede sejlalgoritmer, der gør B&G Pilots lige så gode som den bedste rorsmand - alt fra din Vulcans berøringsskærm.

Spejl skærmen på din telefon:
Vulcans sollys synlige vandtæt display giver dig et pålideligt navigationsdisplay ved roret eller bordtabellen - og nu kan du se det fra hvor som helst om bord på din smartphone eller tablet. Indbygget WiFi giver dig mulighed for at spejle og styre skærmen fra hvor som helst om bord ved hjælp af Link App på din mobile enhed, for en omkostningseffektiv dual-station-løsning. Sikkerhedskopier dine indstillinger og waypoints, eller opret forbindelse til et trådløst hotspot eller marina WiFi for at downloade vejrudsigter og softwareopdateringer direkte til din enhed. Forbind din telefon via Bluetooth for at læse og svare på tekstbeskeder fra plotterens display.

Nøglefunktioner:
- Let at bruge multi-touch display
- Dedikerede sejlefunktioner til cruising eller racing: SailSteer, SailingTime, RacePanel, Laylines
- Let at integrere - Tilslut Vulcan til et eksisterende system og tilføj grundlæggende sejlads komponenter
- Broadband Radar™ og ForwardScan™ klar
- Integreret Wi-Fi
- Styr din B&G Pilot
- Instrument display
- Volt: 12V

Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)
Privat normalpakker med omdeling koster 59,- (Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner)
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 59,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark. Særskilte fragtpriser for Færøerne, Grønland og Sverige kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.