B&G zeuss navigation, 7"

Lagerstatus:
Loading
Varenr.:
BL425248
Print Print
8.469,00 kr.
Skærmstørrelse: 7,0 "
Nøglefunktioner:
· Menu indstilling til Cruising og Racing
· Detaljerede C-MAP® DISCOVER™ X- og REVEAL™ X-søkort
· Indbygget Wi-Fi, Ethernet og NMEA 2000®
· C-MAP-drevet sikkerhedsalarmfunktion, for at undgå lavt vand og farlige genstande på en kollisionskurs
· Tilgængelige størrelser 7", 9" og 12"
· High definition SolarMAX™ IPS touchskærm, der kan ses fra alle vinkler og under alle forhold, selv med polariserede solbriller
· Fuld integration med HALO® Radarer, Triton™ 2 Pilots, Triton 2 og Nemesis® instrumenter, sensorer mm.
· Opsætningsguiden for at få dig hurtigt i gang
· B&G® App integration
· Understøttelse af IP-videokamera

ZeusS
Med sine unikke sejlfunktioner er Zeus S den næste kortplotter generation. Fås i tre størrelser, designet specielt til at gøre sejladsen nemmere og give dig alle de oplysninger, du har brug for på en let forståelig måde. Oplev forbedrede sejlfunktioner, en ny, intuitiv grænseflade og tydelig, detaljeret C-MAP®-kort for sikker og nem navigation.

Nye sejl-menuer
Se de data, du har brug for og når du har brug for det. Du skal blot vælge den menu-indstilling der passer til din type sejlads og du får kun de informationer der er vigtige for dig.

Dedikeret sejlfunktioner
Forbedre din sejlads med let at fortolke de vigtigste data med hjælp af B&G’s prisvindende sejlsportsfunktioner til cruising og kapsejlads, med opdateringer til SailSteer™, Laylines, StartLine, Ruter, Racing og mange flere. C-MAP-drevne sikkerhedsalarmer beskytter mod lavt vand og farlige genstande.

Detaljeret C-MAP®-kort
C-MAP DISCOVER X- og REVEAL X kort giver dig præcise navigations data med enkle visningsmuligheder som er let forståelige og overskuelige. Tidevands og strømvisning forbedrer din turplanlægningen, sammen med vores hurtigst Easy Routing funktion nogensinde.

Let integration
Sæt din Zeus® S i hjertet af et komplet sejlersystem med nem integration.

Med NMEA 2000® kan du oprette forbindelse til autopilot, instrumenter, radar, sejleprocessorer, lyd, motorer og et væld af andre kompatible produkter. Zeus S integreres også nemt med B&G-appen, så du kan planlægge ture, gennemgå ruter og administrere waypoints hjemmefra og synkroniser det øjeblik, du træder ombord.

Intuitiv grænseflade
Zeus S kan prale af en praktisk opsætningsguide til at hjælpe dig igang, og løbende tips hjælper dig med at få mest muligt ud af din Zeus S kortplotter og dit netværksudstyr.

B&G ZeusS bruger KUN C-MAP X kort, som kan tilkøbes

Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)
Privat normalpakker med omdeling koster 59,- (Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner)
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 59,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark. Særskilte fragtpriser for Færøerne, Grønland og Sverige kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.