Er det blevet tid til at udskifte noget af det gamle tovværk og de slidte fortøjninger? En båd slider på alt hvad der hedder tovværk og fortøjning, så det er uundgåeligt, at det skal skiftes ud en gang imellem. Her på siden har vi samlet alle vores produktkategorier indenfor tovværk og fortøjning, så du let kan klikke dig videre til lige de typer tovværk og fortøjning, som du mangler. Læg dine favoritter i kurven, så det er let at bestille til sidst.

Tovværk til båden

Godt tovværk er en stor glæde ombord på en båd, så und dig selv at starte sejlsæsonen ud med nyt og godt tovværk. Det giver ren sejlglæde at arbejde med gode fortøjninger og godt tovværk, og det er også en sikkerhed mod bristede tove og lignende fejl, der kan forekomme ved gammelt udstyr.

Fortøjninger og tovværk til din båd

Vi har rigtigt mange gode sager til salg, når det gælder tovværk og fortøjning. Gå på udforskning i vores sortiment, og find de produkter, som du gerne vil have på din båd. Det er let og ligetil at bestille i webshoppen, og så sender vi kort tid efter lagt bestilling.