Holdere & tilbehør

Har du en flagstang, men ikke en god flagstangsholder til båden? I så fald er du landet på den helt rette side. Her finder du alt i udstyr og tilbehør, når det angår flagstangsholder til båd. Det vil sige, at du både kan finde flagstangsholdere og diverse beslag, fittings og klamper, som du kunne få brug for. Se på udvalget, og læg din nye flagstangsholder samt tilbehør i kurven.

Mangler båden flagstangsholder?

Et yachtflag, og dertilhørende flagstang samt flagstangsholder, er en del af basisudstyret på en båd. Du kan finde alt det, som du eventuelt mangler til båden, inklusive en ny flagstangsholder, lige her på Boatlab.dk. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe. Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål, så du kan få det rette udstyr hjem.

Køb flagstangsholder online

Nyd godt af vores webshop, og klar dit indkøb af flagstangsholder til båd hjemmefra. Kig vores udvalg igennem, og find de ting, du skal bruge. Når du har lagt bestillingen, så sender vi din nye flagstangsholder afsted så hurtigt som muligt, så du kan se frem til snart at montere den flotte flagstangsholder på din båd.