Gæste-/humør & signalflag

Vil du gerne udstyre din båd med en komplet kollektion af signalflag? Det er et fundamentalt stykke tilbehør til båden, som gør, at du kan følge procedurerne for sikkerhed til havs. Her på siden finder du vores forskellige samlinger af signalflag, som kommer i flere størrelser. Se nærmere på mulighederne, og bestil det sæt signalflag hjem, som passer bedst til din båd.

Gæsteflag til båd

Her på siden finder du også vores sortiment af gæsteflag, som du kan benytte som høflighedsgestus, når du sejler til fremmed havn eller med udenlandske gæster ombord. Det er en smuk maritim tradition, der er skøn at holde i hævd. Vi har en række forskellige gæsteflag, så tag et kig, og læg de gæsteflag i kurven, som du regner med at få brug for.

Signalflag til båd

Det er dejligt at vide, at båden er udstyret med de rette signalflag samt gæsteflag. Så ved du, at du kan flage korrekt, både i forhold til sikkerhed og traditioner. Bestil dine signalflag og gæsteflag hjem her fra webshoppen, og så sørger vi for at sende din ordre afsted så hurtigt som muligt. Så kan du glæde dig til at modtage de nye signalflag og gæsteflag inden længe.