Indkøbskurv
( 0,00 DKK )
close× Ring til os på 70 277 677

Victron Ve.Bus Smart Dongle

Varenummer: BL222088


Lagerstatus: ✓ 4-8 hverdage

749,00 DKK
VE.Bus Smart dongle er to produkter i ét:

Først og fremmest er det Bluetooth tilbehør til vores produktserier af vekslere/opladere: Multi, MultiPlus, MultiPlus-II, MultiGrid, MultiGrid-II, Quattro og vores serie af Phoenix Vekslere med en VE.Bus-port.Når den er installeret, kan VictronConnect app’en bruges til at overvåge driften og også styre systemet: ændre indgangsstrømmen samt skifte mellem Slukket, Tændt og Kun-Opladningstilstand.Derudover kan den fungere som Voltmeter- og Termometerenhed for vekslere/opladere. Dette virker for alle modeller og er særdeles brugbar i forbindelse med MultiPlus-II, som ikke har en monteret terminaler for ændringer i volt eller temperatur.Enheden er et godt alternativ til overvågning i beboelsesvogne, mindre yachts og autocampere, hvor Color Control GX eller Venus GX er en tand for meget.

Altid fragtfrit over 1000,- til Privat/Pakkeshop
Privat normalpakker til pakkeshop koster 39,-
Privat normalpakker med omdeling koster 59,-
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 49,-
Volumepakker koster 169,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.