Indkøbskurv
( 0,00 DKK )
close× Ring til os på 70 277 677

Starbrite vinyl polish & restorer 500 ml

Varenummer: BL221571


Lagerstatus: ✓ 1-2 hverdage

169,00 DKK
Vinyl polerings- og restaureringsmiddel, forynger alle vinyloverflader og giver beskyttelse mod UV-skader og vejrforhold. Idéelt til opfriskning af falmet og beskidt vinyl. Specielle polymerer beskytter mod pletter og UV-skader

INSTRUKTION: Vask løstsiddende snavs væk med Star brite® Vinylshampoo eller Bådvask. Omryst flasken grundigt. Brug en ren og tør klud til at påføre Star brite® Vinyl polerings- og restaureringsmiddel på et lille område. Gnid i en jævn, overlappende cirkelbevægelse for at sikre en ensartet dækning. Det kan være nødvendigt med flere påføringer for at genoprette overfladen. Brug en anden ren og tør klud til at polere vinylen, til den får en skinnende finish. Star brite® polerings- og restaureringsmiddel vil gøre vinylen blød og smidig og forlænge dens brugstid. Når vinylen er genoprettet, kan man anvende Star brite® vinyllysner til at gøre den så pæn som muligt.

Altid fragtfrit over 1000,- til Privat/Pakkeshop
Privat normalpakker til pakkeshop koster 39,-
Privat normalpakker med omdeling koster 59,-
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 49,-
Volumepakker koster 169,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.