Indkøbskurv
( 0,00 DKK )
close× Ring til os på 70 277 677

Starbrite teak cleaner - step 1 1000 ml

Varenummer: BL221545


Lagerstatus: ✓ 1-2 hverdage

179,00 DKK
Rengør teaktræ uden hård gnidning, ideel til brug på teaktræsmøbler og udendørsdæk. Skader ikke glasfiber eller malede overflader.

Forbereder fine træsorter på oliering og forsegling. Sikker til brug på alle fine træsorter Indeholder ingen farlige syrer.
INSTRUKTION: Teaktræ, som er hårdt slidt af vejr og vind (gråt eller sort): Påfør Star brite® premium rengøringsmiddel til teaktræ direkte på det tørre træ. Spred rengøringsmidlet med en rengøringsbørste med stive hår eller en Star brite® medium skurepude. Lad Star brite® premium rengøringsmidlet til teaktræ forblive på overfladen i cirka to til tre minutter og skrub derefter træet med årene for at opnå en dyb rengøring. Rens af med vand. Selv den værste misfarvning kan i plettede områder fjernes med Star brite® Teak Scrub. Let plettet teaktræ: Fugt træet med frisk vand. Påfør Star brite® premium rengøringsmiddel til teaktræ og spred det med børsten eller Star brite® Medium skurepuden. Skrub let for at fjerne snavs og pletter. Rens af med vand. Efter træet er helt rent, påfør Star brite® premium glansmiddel til teaktræ for at fremhæve træets struktur og den naturlige farve. Påfør Star brite® premium gylden teaktræsolie eller Tropisk teaktræsolieforsegler for at bevare og beskytte rengjort træ. BEMÆRK: Tør sp ld og dryp op med det samme fra overflader, som ikke skal behandles. Ungå kontakt med tøj.

Altid fragtfrit over 1000,- til Privat/Pakkeshop
Privat normalpakker til pakkeshop koster 39,-
Privat normalpakker med omdeling koster 59,-
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 49,-
Volumepakker koster 169,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.