Her finder du et stort udvalg af lækre rednings- og svømmeveste i fantastisk kvalitet til hele familien. Vores udvalg tæller alle størrelser, designs og modeller - så der er helt sikkert også noget til dig, dine børn eller sågar familiens hund. Hvis du mod forventning ikke kan finde det du søger, er du meget velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe.

Redningsveste til hele familien

Sikkerhed frem for alt - især når det gælder aktiviteter på vand, hvor børn og voksne skal boltre sig, enten i eller på bølgerne. Redningsveste og svømmeveste kommer i forskellige størrelser og typer, afhængigt af alder, vægt, højde og personlige præferencer. Det er vigtigt at vælge en vest, der passer korrekt og er behagelig at have på.

Vi fører et stort udvalg af forskellige typer af svømme- og redningsveste, som har forskellige egenskaber og fordele. Her kan du få et overblik over de mest gængse  typer: 

Oppustelige redningsveste

Den oppustelige redningsvest kommer med en oppustelig blære, der giver opdrift i vandet. De kommer typisk i to typer: automatisk og manuelt oppustelig. Den, der puster sig op automatisk ved kontakt med vand, er velegnet til folk, der opholder sig eller arbejder på dækket i høj sø med stor risiko for at falde i vandet. Den, der puster sig op manuelt, skal udløses ved at trække i en udløserstrop - denne er oplagt til folk, der tilbringer meget fritid på vandet og som ønsker en mere behagelig vest med mere bevægelsesfrihed. 

Fordele ved den oppustelige redningsvest: let og behagelig pasform, øget bevægelsesfrihed og stor opdrift i vandet. 

Svømme- og jolleveste

Svømme- og jolleveste er også kendt som flydeveste, der giver god opdrift og støtte til kroppen, når man er i vandet. Svømmevesten er generelt designet til personer, der kan svømme og er bevidste, men som ønsker ekstra opdrift eller beskyttelse i vandet. Jollevesten er typisk mere avanceret end en flyde- eller svømmevest og kommer med flere ekstra funktioner og detaljer, som indbyggede reflekser, lommer og beskyttelse mod kulde - funktioner. Jollevesten er derfor velegnet til sejlere. 

Børneveste

Børnevestene er designet til børn - såsom af materiale der giver ekstra opdrift, justerbar pasform, høj synlighed med farver og reflekser og simpel af- og påtagning med lynlås og velcro. Det er vigtigt at vælge en redningsvest, der passer til barnets størrelse, alder og vægt, så sikkerheden er i top, når I er ved eller på vandet.  

Hundeveste

Når du har din firbenede ven med på båden eller på tur på paddleboard, er det vigtigt, at den - ligesom du selv - er iført en redningsvest. I vores udvalg fører vi forskellige modeller og størrelser af hundeveste, som passer til forskellige hunderacer og størrelser. Fælles for vestene er, at de har et håndtag på ryggen, så du nemt kan løfte eller assistere din hund, når den skal til og fra båden. 

Redningsvest til paddleboard og kajak

Er du den heldige ejer af et SUP-board (stand-up-paddleboard) eller en kajak, så er det vigtigt, at du husker sikkerheden, når du er på vandet. Redningsvesten bør være en fast del af din beklædning - og med en redningsvest, der er designet til vandsport, får du bedst mulig beskyttelse. Redningsveste til SUP eller kajak er designet, så du har masser af bevægelsesfrihed uden at gå på kompromis med sikkerheden. 

FAQ

Hvilken redningsvest skal jeg vælge?

Når du vælger redningsvest til dig selv eller dine børn, er det vigtigt at vælge en vest, der passer til kropsstørrelse og vægt. Det er også vigtigt at overveje den type aktivitet, du skal udføre, og de forhold du befinder sig i. Mange sejlere vælger oppustelige redningsveste, da de er lette og giver fuld bevægelighed, imens de giver fuld sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude. Det er også vigtigt at sikre sig, at vesten opfylder de relevante sikkerhedsstandarder.

Hvilken redningsvest til SUP?

De fleste redningsveste til SUP er designet, så du har fuld bevægelsesfrihed, da det er vigtigt, at du kan bevæge dig frit på boardet og bruge din paddle uden at blive hæmmet af redningsvesten. Redningsvestene er ofte lavet af letvægtsmaterialer og har en slank profil, som gør det lettere at bevæge sig. Nogle af disse veste er også designet med specielle lommer eller stropper til at opbevare din paddle, hvis du skulle få brug for at have begge hænder fri.