Navionics, Navionics Update Large

Lagerstatus:
Loading
Varenr.:
BL561343
Print Print
Vejl.pris 1.031,00 kr. Vejl.pris 1.031,00 kr. 979,00 kr.
Specifikationer
Mærke:Navionics

Navionics Platinum Regular er en serie af søkort, der dækker store områder af sejlbare farvande i Europa. Kortene leveres forudindlæst med det ønskede område.

Kortet inkluderer satellit-overlays med SonarChart Shading, 3D-visning og panoramabilleder, 1 års gratis opdateringer efter aktivering og understøttelse af nedenstående funktioner i 1 år efter aktivering. Abonnementet kan herefter forlænges, kontakt os for mere information.

Seneste data
Fællesskabsredigeringer
SonarChart
Auto-routing
Plotter Sync

Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)
Privat normalpakker med omdeling koster 59,- (Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner)
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 59,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark. Særskilte fragtpriser for Færøerne, Grønland og Sverige kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.