Isotherm kølesystem ve150 kit, luftkølet

Lagerstatus:
Loading
Varenr.:
BL425245
Print Print
7.348,00 kr.
Volt: 12/24/115/230 V Volumen, køl: max 150 l Vægt: 11,0 kg
· Fordamper: Ventileret
· Dim. fordamper: 275 x 220 x 58 mm
· Max køleskab str.: 150 L
· Kompressor: Secop (Danfoss) BD35F
· Spænding: Multivolt, 12/24/115/230V
· Strømforbrug: 550W /24t
· Dim. kompresser (B x H x D): 385 x 130 x 175 mm
· Termostat: Mekanisk

Den termostatstyrede køleenhed er baseret på en Danfoss kompressor, som køler en kondensator i køle- eller fryseboksen. Hermetisk forseglet arbejder de i en blanding af olie og kølevæske, hvilket bidrager til meget støjsvag kørsel og meget lidt slid. Som alle andre effektive elektriske enheder arbejder kompressorerne, som Indel Webasto. Marine bruger, med et 3-faset system. Den 3-fasede spænding genereres i en lille mikroprocessor. Til tropiske forhold anbefaler vi at reducere kassevolumen med 10-20%.

Indel Webasto Marine har formået at integrere forskellige funktioner i denne “computer”, der styrer og overvåger enheden. Dette giver et lavt strømforbrug. Den samme processor bruges i 12 V- og 24 V-systemerne og er beskyttet mod uønsket polaritetsvending. En ventilator tvinger luft gennem kondensatoren. Dette er den traditionelle måde at køle på. Det skal sikres, at kold luft kan komme ind nedefra, og varm luft kan slippe ud opad. Anvendes i Bavaria både.

Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)
Privat normalpakker med omdeling koster 59,- (Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner)
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 59,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark. Særskilte fragtpriser for Færøerne, Grønland og Sverige kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.