Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle fjernssalgsleverancer fra boatlab.dk, CVR nr. 27331939, til privat konsument. Ved forhandlersalg/B2B (salg til CVR nr) gælder gældende regler i henhold til Dansk lovgivning herom. Ved handel ved/i fysisk butik gælder gældende regler i henhold til Dansk lovgivning herom. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og boatlab.dk.

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra boatlab.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra boatlabs side, er denne af vejledende art.

Lovgivning
Boatlab.dk gør opmærksom på at nogen af varerne til salg i butikken er ulovlige, ifølge dansk lovgivning, at bruge/have på offentlig plads/vej. Disse varer er til udstillinger/banekørsel/kørsel i udlandet (ikke danske reg). Hvis du er i tvivl kontakt venligst lokal ordensmagt. Boatlab.dk kan ikke holdes til ansvar for eventuelle overtrædelser/bøde.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Boatlab.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post eller fragtmand hvis andet ikke aftales på forhånd. Normal leveringstid 3-9 hverdage. Bemærk at nogen varer er "ikke lagervarer" eller specialfremstillede, for disse varer kan leveringstiden overstige den normale leveringstid. På hjemmesiden er vores leveringstider estimeret og opdateres efter bedste overbevisning. Der kan mod forventning forekomme leveringstider der er længere end beskrevet på hjemmesiden.

Fragt
For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.
Dansk fragt koster 39 kr., 59 kr. eller 169 kr. alt afhængig af varens vægt.
Vi leverer til Danmark, Sverige, Færøerne og Grønland.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt ved Boatlab.dk overgår til dig som forbruger, når varen afhentes på vores adresse af dig, eller du får varen i fysisk besiddelse.

Reklamation
Når du handler på boatlab.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Eventuelle omkostninger som opstår ved reklamation så som f.eks. montering/afmontering/maling eller andet dækkes ikke af boatlab.dk.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra boatlab.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til boatlab.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed eller levetid (f.eks. pærer, neonrør m.v), er din klagemulighed afgrænset til varens normale levetid.

Er reklamationen berettiget, refundere vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. 

Fejlagtige reklamationer debiteres med minimum 179 DKK inkl. moms op til de faktiske ekspeditionsomkostninger.


Varen sendes til:
Boatlab.dk
Tjørneager 2
4330 Hvalsø

Reklamationer behandles ikke som returneringer gennem åbent køb, hvis du som kunde efter vores tilbagemelding, ændrer årsagen til returneringen.

Mangler
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til [email protected] Hvis det ikke lykkes af finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Center for klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Garanti
Boatlab.dk yder ingen selvstændig garanti. Såfremt der er garanti på produkterne er det udelukkende garantier producenten har stillet dig udsigt. Al henvendelse vedrørende garanti skal derfor rettes til producenten af produktet.

Alder
Du skal være fyldt 18 år for at handle på Boatlab.dk. Køber bekræfter ved godkendelse af ordre at være over 18 år eller at have forældres godkendelse.

Produktansvar
Boatlab.dk er ansvarlig for produktansvar i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning herom, men påtager sig ikke ansvar i videre omfang, end hvad der følger af loven.

Ansvarsbegrænsning
Boatlab.dk påtager sig ansvar i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning herom, men påtager sig ikke ansvar i videre omfang, end hvad der følger af loven.

Bestilling
På Boatlab.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge os i vores fysiske butik på Tjørneager 2, 4330 Hvalsø. Når du handler med Boatlab.dk indgås aftaler på dansk. Det er muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til [email protected]

Pris og betaling
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen - f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted. Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:
  

EAN Betaling - Faktura til det offentlige, kommuner, institutioner mv. (kun mulig med gyldig EAN-Nummer) (0,00 DKK)
Konto/Delbetalning/Kreditkøb (omk.varierer) (obs! Ved konto er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor)
Dankort - Visa/dankort (0,00 DKK)
Visa Electron (0,00 DKK)
Kreditkort (International-Visa/Mastercard/Eurocard/Visa Electron/JCB) (0,00 DKK)
Mobilepay (0,00 DKK)
Bankoverførsel (19,00 DKK) (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor)
ViaBill - Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos Viabill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Der er forbundet et betalings/kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Beløbet hæves på dit kort, når varerne sendes fra Boatlab.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Salg pr. faktura kræver godkendelse, vi forbeholder os retten til at ikke yde kredit eller sælge pr. faktura uden at videre begrunde dette.

Alle priser er inkl. moms. Ved specialfremstillede produkter forbeholder Boatlab.dk sig retten til kræve forudbetaling. Boatlab.dk forbeholder sig retten til at uden videre varsel ændre priser og informationer.

Information vedr. kampagner og udsalg
Varen er først reserveret til dig, når din ordre er gennemført, og betalingsoplysninger er registreret i vores system.<br>
Vent derfor ikke alt for længe fra du lægger varer i kurven, til du gennemfører din ordre, da du risikerer at varen, du har udsæt dig, bliver udsolgt inden du når at fuldføre din ordre.<br>
Vi tager forbehold for lagerfejl og prisændringer under kampagner og udsalg.

Fortrydelsesret ved online handel
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
1/ har modtaget din vare
2/ får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer som er bestilt i en ordre, og som leveres enkeltvis.
3/ får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele.
4/ får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail på [email protected] I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse som en PDF fil eller her.

Du kan IKKE fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelese om dette. Vælger du at gøre dette alligevel, skal du afholde de udgifter vi har forbundet med at varen sendes retur til os. 

Fortrydelsesretten gælder ikke specialfremstillede varer, så som specialproducerede varer efter kundens ønske, og varer der klippes/skæres og sælges pr. løbende meter. Disse tages ikke retur og kan ikke afbestilles, returneres eller byttes når de er bestilt.

Sikkerhedsudstyr med godkendelser (f.eks. TÜV, ISO) skal sendes retur til producenten for at testes og omemballeres. Denne omkosning afholdes af kunden, og fratrækkes ved kreditering.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Brud på produkter med plombering
Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på, kan ikke fortrydes

Varens stand, når du sender den tilbage ved fortrydelse.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord så kan du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du kan afprøve/undersøge varen, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover det der er skrevet ovenfor, betragter vi den som brugt hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængigt af varens handelsmæssige værdi. Du skal være opmærksom på, hvis du bryder forseglingen på væsker, bilpleje og andre væsker kan dette udgøre en værdiforringelse og i nogle tilfælde vil du kun modtage 0 kr. retur. Vi opfordrer derfor til ikke at bryde nogle forseglinger.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes/afleveres til:
Boatlab.dk
Tjørneager 2
4330 Hvalsø

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortyde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen/varerne. Visse varer kan i kraft af deres størrelse/vægt ikke returneres med normal post. Dette gælder tungt og volumiøst gods, udgifter for returnering ca. 1000 kr/palle. Retur pakker sendt pr. efterkrav til Boatlab.dk afhentes ikke.
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Du har selv ansvaret for at varen kommer sikkert frem til os, husk derfor at altid pakke varen godt ind og vi anbefaler at du sender som pakke med Track & Trace (hvis pakken skulle forsvinde under transport). Hvis vi modtaget en skadet/skadede varer retur så refunderer vi ikke varen.
Du skal vedlægge en kopi af din faktura ved returnering. Vi opfordrer yderligere til at du som forbruger udfylder vores standardfortrydelsesformular eller vores online returneringsformular.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb får du det beløb du har indbetalt til os tilbage, (betalingsgebyr/ekstra services krediteres ikke) inden 14 dage fra det du giver os besked herom. Returnerer du enkelte varer fra din ordre så refunderer vi varens pris, returnerer du hele din ordre så refunderer vi varens/varernes pris + standard porto). I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. Vi tilbage betaler med samme betalingsmiddel som du har valgt ved den oprindelige transaktion. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Uafhentede pakker/forkert angivet adresse
Pakker ligger på udleveringsstedet i 14 dage, før de returneres til os. Ved uafhentede pakker, som returneres til os, opkræves der et gebyr på 250 kr. inkl. moms for dækning af {CarLabs/BoatLabs} transport- og administrationsomkostninger. Uafhentede pakker er ikke dækket af fortrydelsesretten. Hvis vi får forsendelsen returneret grundet ukendt adresse, eller fordi du er fraflyttet adressen, opkræver vi returfragt i henhold til GLS' gældende priser, samt ny fragt for udsendelse i henhold til den fragtmetode, kunden har valgt.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på Boatlab.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Boatlab.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte hos Boatlab.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Boatlab.dk er Dan Henrik Amilon.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Boatlab.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Boatlab.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Boatlab.dk via e-mail [email protected]

Cookies
På Boatlab.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
Læs mere om brugen af cookies på Boatlab.dk her.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på boatlab.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Boatlab.dk.

Ved spørgsmål kontakt os venligst på [email protected] eller telefon.

Erhvervskøb betingelser
Disse betingelser gælder for erhvervskøb, B2B salg. Her kan du læse om fortrydelsesret og reklamation. For oplysninger om fragt, levering, generelle oplysninger og betaling se under forbrugerkøbshandelsbetingelser.

Fortrydelsesret
Der gives ikke fortrydelsesret ved produkter købt på boatlab.dk. 

Reklamationsret
Der er 1 års reklamation på produkter købt på boatlab.dk. Du skal reklamere straks, og indenfor 2 dage efter, at du har opdaget fejlen. 

Vi giver ikke penge retur i forbindelse med en reklamation, men vi tilbyder udvidet afhjælpningshjælp i form af reparation eller lignende. Ved køb på boatlab.dk opgiver køber således sin hævebeføjelse til fordel for sælgers udvidede afhjælpningspligt.

I særlige tilfælde, hvis Boatlab.dk vurderer at det er rimeligt, vil køber kunne gøre brug af sin hævebeføjelse. Der kan være tale om, at der bliver fratrukket nytteværdi for brug.

Afhjælper boatlab.dk ikke indenfor rimelig tid vil køber kunne hæve aftalen og modtage pengene retur.