Indkøbskurv
( 0,00 DKK )
close× Ring til os på 70 277 677

Gummibåd - Grand Silver Line Rider S420 Sport Jockeysæde

Kvalitets gummibåde i PVC fra Grand i Silver Line Riders serien. Model S420 Sport gummibådernes Rolls Royce - det bedste af det bedste. Stabilitet, kvalitet og sikkerheden er i top ved Grand så der er håndtag, trækøjer, antiskrid bund, løfteøjer mv. som standard. For at gøre på- og afstigning nemmere så er der monteret en trædeplade i snuden av båden så man nemt kan hente og sætte passagerere af på broen. Båden er bygget med oppustelige pontoner som en traditionel gummibåd men med fast V-bund af glasfiber. Leveres komplet med jockeysæde, drænsystem, årer og åregaffler samt fodpumpe. Båden har en ekstra høj hæk, hvilket sikrer at vand ikke slår ind når man bakker samt bagerst i båden er en sump hvor vandet samles (leveres uden styring).
44.169,00 DKK
Varenr.: BL136311
Lagerstatus: ✓ 4-8 hverdage
INFO

Ribbåd - Grand Silver Line Riders
Kongen af gummibåde - super lækker ribbåd der kan klare helt op til 50HK og giver en topfart på omk. 50MPH. En Grand Silver Line Riders ribbåd bliver du glad for i mange mange år.

Markedets bedste gummibåd/ribbåd i denne størrelse, utroligt stabil og sødygtig båd. Leveres komplet med skridsikker dørk, håndtag, sikkerhedsliner, fodtrin, jockeysæde og meget meget mer.