Indkøbskurv
( 0,00 DKK )
close× Ring til os på 70 277 677

Gummibåd - AquaQuick Searover 270

Alu V-bunden på Sea Rover 270 gummibåderne fra AquaQuick, giver denne model en fantastisk stivhed og stabilitet. Tiltrods for den fastebund så er vægten lav, hvilket gør SeaRover gummibådene ideele som joller. Styre- og sejlegenskaberne er i top. AquaQuick SeaRover er produceret til nordiske forhold og er CE mærket og godkendt. Leveres med fast alusæde men hvis man ønsker så kan centerkonsol tilkøbes og eftermonteres. Leveres klar til brug med bæretaske, reparationssæt, fodpumpe og årer. Vi anbefaler kortbenet påhængsmotor (leveres uden motor).
13.799,00 DKK
Varenr.: BL130738
Lagerstatus: ✓ 1-2 hverdage
INFO

Gummibåd - AquaQuick Searover 290

Alu V-bunden på Sea Rover 290 gummibåderne fra AquaQuick, giver denne model en fantastisk stivhed og stabilitet. Tiltrods for den fastebund så er vægten lav, hvilket gør SeaRover gummibådene ideele som joller. Styre- og sejlegenskaberne er i top. AquaQuick SeaRover er produceret til nordiske forhold og er CE mærket og godkendt. Leveres med fast alusæde men hvis man ønsker så kan centerkonsol tilkøbes og eftermonteres. Leveres klar til brug med bæretaske, reparationssæt, fodpumpe og årer. Vi anbefaler kortbenet påhængsmotor (leveres uden motor).
16.559,00 DKK
Varenr.: BL130739
Lagerstatus: ✓ 1-2 hverdage
INFO

Gummibåd - AquaQuick Searover 320

Alu V-bunden på Sea Rover 320 gummibåderne fra AquaQuick, giver denne model en fantastisk stivhed og stabilitet. Til trods for den faste bunder vægten lav, hvilket gør SeaRover gummibådene ideelle som joller. Styre- og sejlegenskaberne er i top. AquaQuick SeaRover er produceret til nordiske forhold og er CE mærket og godkendt. Leveres med fast alusæde, men hvis man ønsker det, kan centerkonsol tilkøbes og eftermonteres. Leveres klar til brug med bæretaske, reparationssæt, fodpumpe og årer. Vi anbefaler kortbenet påhængsmotor (leveres uden motor).
18.399,00 DKK
Varenr.: BL130740
Lagerstatus: ✓ 1-2 hverdage
INFO

Gummibåd - AquaQuick SeaRover
Stabile og lækre gummibåde fra AquaQuick i SeaRover serien. Denne model er med V-bund i saltvandsbestandigt aluminium. Den faste bund giver båden stabilitet en en stivhed, som man kender fra traditionelle joller. Stivheden gør det nemmere at håndterebåden. Læssekapaciteten er stor, grundet de store pontoner. Der kan monteres centerkonsol på denne AquaQuick Sea-Rover model. Vi anbefaler kortbenet påhængsmotor til båden.