Indkøbskurv
( 0,00 DKK )
close× Ring til os på 70 277 677

Gummibåd - AquaQuick SeaRider ME-270

Sea Rider ME-270 gummibåderne fra AquaQuick er produceret med en hårdfør skridsikker aludørk. Den oppustelig køl sikrer båden stabilitet og sejlegenskaber. AquaQuick SeaRider er produceret til danske forhold og er CE mærket og godkendt. Leveres med alusæde og skridsikker aludørk. Leveres klar til brug med bæretaske, reparationssæt, fodpumpe og årer.
8.279,00 DKK
Varenr.: BL127730
Lagerstatus: ✓ 1-2 hverdage
INFO

Gummibåd - AquaQuick SeaRider ME-290

Sea Rider ME-290 gummibåderne fra AquaQuick er produceret med en hårdfør skridsikker aludørk. Den oppustelig køl sikrer båden stabilitet og sejlegenskaber. AquaQuick SeaRider er produceret til danske forhold og er CE mærket og godkendt. Leveres med alusæde og skridsikker aludørk. Leveres klar til brug med bæretaske, reparationssæt, fodpumpe og årer.
8.739,00 DKK
Varenr.: BL127731
Lagerstatus: ✓ 4-8 hverdage
INFO

Gummibåd - AquaQuick SeaRider ME-360

Sea Rider gummibåderne fra AquaQuick er produceret med en hårdfør skridsikker aludørk. Den oppustelig køl sikrer båden stabilitet og sejlegenskaber. AquaQuick SeaRider er produceret til danske forhold og er CE mærket og godkendt. Leveres med alusæde og skridsikker aludørk. Leveres klar til brug med bæretaske, reparationssæt, fodpumpe og årer.
11.039,00 DKK
Varenr.: BL127732
Lagerstatus: ✓ 4-8 hverdage
INFO

Gummibåd - AquaQuick SeaRider
Komfort og sikkerhed - gummibåd fra AquaQuick i SeaRider serien.

Utroligt lækker gummibåd med Aluminiumsdørk og aluminiumsæde, årer med klikbeslag og produceret i orange hvilket sikrer at båden kan ses når den sejler.

Båden er med oppustelig køl hvilket sikrer at den er manøvredygtig også i blæsvejr.

AquaQuick gummibåderne er produceret i en kraftig PVC betrukket polyesterstoff (1000 denier). Sfoffet er 100% lufttæt og yderst modstandsdygtigt mod sol, varme, kulde, saltvand, brændstof og UV stråler. Materialet er også modstandsdygtigt overfor skader, rifter og slitage

Fås i forskellige størrelser 270cm, 290cm og 320cm.

Et godt valg for dig som stiller krav og forventer lidt ekstra af din gummibåd.

Leveres komplet med motorbeslag, årer, transporttaske og reperationskit.