Indkøbskurv
( 0,00 DKK )
close× Ring til os på 70 277 677

Gummibåd - AquaQuick Roll-Up SS-200

Aquaquick SS-200 Roll-Up er en letvægts gummibåd med lamelgulv som er specielt udviklet til dig der gerne hurtigt og nemt vil pakke gummibåden frem og væk. Lamelgulvet rulles nemt sammen med båden, så den ikke fylder unødvendigt meget når den opbevares. AquaQuick Roll-Up serien er CE mærket og godkendt. Til maks 2 personer. Leveres klar til brug med bæretaske, reparationssæt, fodpumpe og årer.
4.419,00 DKK
Varenr.: BL127737
Lagerstatus: ✓ 1-2 hverdage
INFO

Gummibåd - AquaQuick Roll-Up SS-230

Aquaquick SS-230 Roll-Up er en letvægts gummibåd med lamelgulv som er specielt udviklet til dig der gerne hurtigt og nemt vil pakke gummibåden frem og væk. Lamelgulvet rulles nemt sammen med båden, så den ikke fylder unødvendigt meget når den opbevares. AquaQuick Roll-Up serien er CE mærket og godkendt. Til maks 2 personer. Leveres klar til brug med bæretaske, reparationssæt, fodpumpe og årer.
4.599,00 DKK
Varenr.: BL127738
Lagerstatus: ✓ 1-2 hverdage
INFO

Gummibåd - AquaQuick Roll-Up SS-250

Aquaquick SS-250 Roll-Up er en letvægts gummibåd med lamelgulv som er specielt udviklet til dig der gerne hurtigt og nemt vil pakke gummibåden frem og væk. Lamelgulvet rulles nemt sammen med båden, så den ikke fylder unødvendigt meget når den opbevares. AquaQuick Roll-Up serien er CE mærket og godkendt. Til maks 3 personer. Leveres klar til brug med bæretaske, reparationssæt, fodpumpe og årer.
4.969,00 DKK
Varenr.: BL127739
Lagerstatus: ✓ 1-2 hverdage
INFO

Gummibåd - AquaQuick Roll-Up
Gummibåd fra AquaQuick model Roll Up har en unik fordel overfor de fleste andre gummibåde for alle der tit tager båden på opbevaringspladsen ikke er så stor. Det unike lamelgulv rulles nemt sammen med båden. Det er fantastisk nemt og du sparer rigtigt meget vægt og tid, du sparer helt op til 50% af vægten.

Alle AquaQuick gummibåde er produceret i en kraftig PVC betrukket polyesterstoff (1000 denier). Sfoffet er 100% lufttæt og yderst modstandsdygtigt mod sol, varme, kulde, saltvand, brændstof og UV stråler. Materialet er også modstandsdygtigt overfor skader, rifter og slitage.

Motorbeslaget er lavet af saltvandsbestandigt aluminium. Årerne sidder fast i klikbeslag. Der er en fenderliste rundt om hele gummibåden for at beskytte båden og båden den ligger op ad mod skader.

Pontonerne skal oppustes til 0,25 bar og kølen skal pustes op til 0,7 bar.

Dørken er produceret af letvægts lameller, som er både stabile og nemme at håndtere.

Alle AquaQuick Rull-Up gummibåde leveres komplet med opbevarings-/ transport taske, fodpumpe samt et reperationskit.

Aqua-Quick Roll-Up serien fås fra 2meter op til 2,5meter.