Indkøbskurv
( 0,00 DKK )
close× Ring til os på 70 277 677

Gummibåd - AquaQuick Original MS-230

AquaQuick MS230 fra Original serien, er som navnet antyder "den gamle gode" model. AquaQuick Original serien er CE mærket og godkendt. Leveres med standard træsæde med glideskinner som kan skubbes frem og tilbage. Trædørk lavet af finsk vandfast krydsfiner malet med en PU maling, en dørk der holder i mange år. Gummibåden har en V-Bund med oppustelig køl som sikrer komfortabel og gode sejlegenskaber. Leveres klar til brug med bæretaske, reparationssæt, fodpumpe og årer. Motor: Maks 4HK (3KW) Belastning: Maks 2 personer Info: Antal luftkamre: 3+køl Vægt: 36kg Dørk: Trædørk Farve: Lysegrå med blå stævn
6.259,00 DKK
Varenr.: BL127733
Lagerstatus: ✓ 1-2 hverdage
INFO

Gummibåd - AquaQuick Original MS-270

AquaQuick MS270 fra Original serien, er som navnet antyder "den gamle gode" model. AquaQuick Original serien er CE mærket og godkendt. Leveres med standard træsæde med glideskinner som kan skubbes frem og tilbage. Trædørk lavet af finsk vandfast krydsfiner malet med en PU maling, en dørk der holder i mange år. Gummibåden har en V-Bund med oppustelig køl som sikrer komfortabel og gode sejlegenskaber. Leveres klar til brug med bæretaske, reparationssæt, fodpumpe og årer.
7.089,00 DKK
Varenr.: BL127734
Lagerstatus: ✓ 1-2 hverdage
INFO

Gummibåd - AquaQuick Original MS-290

AquaQuick MS290 fra Original serien, er som navnet antyder "den gamle gode" model. AquaQuick Original serien er CE mærket og godkendt. Leveres med standard træsæde med glideskinner som kan skubbes frem og tilbage. Trædørk lavet af finsk vandfast krydsfiner malet med en PU maling, en dørk der holder i mange år. Gummibåden har en V-Bund med oppustelig køl som sikrer komfortabel og gode sejlegenskaber. Leveres klar til brug med bæretaske, reparationssæt, fodpumpe og årer.
7.359,00 DKK
Varenr.: BL127735
Lagerstatus: ✓ 1-2 hverdage
INFO

Gummibåd - AquaQuick Original MS-320

AquaQuick MS320 fra Original serien, er som navnet antyder "den gamle gode" model. AquaQuick Original serien er CE mærket og godkendt. Leveres med standard træsæde med glideskinner som kan skubbes frem og tilbage. Trædørk lavet af finsk vandfast krydsfiner malet med en PU maling, en dørk der holder i mange år. Gummibåden har en V-Bund med oppustelig køl som sikrer komfortabel og gode sejlegenskaber. Leveres klar til brug med bæretaske, reparationssæt, fodpumpe og årer.
8.279,00 DKK
Varenr.: BL127736
Lagerstatus: ✓ 1-2 hverdage
INFO

Gummibåd - AquaQuick Original
AquaQuick Original Serien er modellen vi alle kender, der er solgt 1000-vis af denne model i Danmark.

Båden er produceret i en kraftig PVC betrukket polyesterstoff (1000 denier). Sfoffet er 100% lufttæt og yderst modstandsdygtigt mod sol, varme, kulde, saltvand, brændstof og UV stråler. Materialet er også modstandsdygtigt overfor skader, rifter og slitage.

Motorbeslaget er lavet af saltvandsbestandigt aluminium. Årerne sidder fast i klikbeslag.

Der er en fenderliste rundt om hele gummibåden for at beskytte båden og båden den ligger op ad mod skader.

Pontonerne skal oppustes til 0,25 bar og kølen skal pustes op til 0,7 bar.

Dørken er produceret 100% af finsk vandfast krydsfiner, hvilket sikrer lang levetid.

Alle AquaQuick Original gummibåde leveres komplet med opbevarings-/ transport taske, fodpumpe samt et reperationskit.

Aqua-Quick original serien fås fra 2,3meter op til 3,2meter.