Indkøbskurv
( 0,00 DKK )
close× Ring til os på 70 277 677

Gummibåd - AquaQuick EasyRider DI-230

Easy Rider gummibåderne fra AquaQuick har et design der gør den nem at rengøre og yderst komfortabel at sejle i. Den oppustelig køl sikrer båden stabilitet og sejlegenskaber. AquaQuick EasyRider er produceret til danske forhold og er CE mærket og godkendt. Leveres med træsæde med glideskinner som kan skubbes frem og tilbage. Dørken er oppustelig. Den oppustelige bund virker stødabsorberende under sejlads og er meget nem at håndtere når gummibåden skal transporteres og opbevares. Leveres klar til brug med bæretaske, reparationssæt, fodpumpe og årer.
6.439,00 DKK
Varenr.: BL127740
Lagerstatus: ✓ 4-8 hverdage
INFO

Gummibåd - AquaQuick EasyRider DI-270

Easy Rider DI-270 gummibåderne fra AquaQuick har et design der gør den nem at rengøre og yderst komfortabel at sejle i. Den oppustelig køl sikrer båden stabilitet og sejlegenskaber. AquaQuick EasyRider er produceret til danske forhold og er CE mærket og godkendt. Leveres med træsæde med glideskinner som kan skubbes frem og tilbage. Dørken er oppustelig. Den oppustelige bund virker stødabsorberende under sejlads og er meget nem at håndtere når gummibåden skal transporteres og opbevares. Leveres klar til brug med bæretaske, reparationssæt, fodpumpe og årer.
7.819,00 DKK
Varenr.: BL127741
Lagerstatus: ✓ 1-2 hverdage
INFO

AquaQuick Easy-Rider gummibåde er produceret med oppustelig dørk og oppustlig køl. Båderne er meget nemme at holde rene da der ikke er samlinger ved dørken, samt komfortable at sejle i. Den oppustelige køl gør at båden er konfortabel at sejle I samt at den er nem at styre.

Båden er produceret i en kraftig PVC betrukket polyesterstoff (1000 denier). Sfoffet er 100% lufttæt og yderst modstandsdygtigt mod sol, varme, kulde, saltvand, brændstof og UV stråler. Materialet er også modstandsdygtigt overfor skader, rifter og slitage

Træsædet er monteret på glideskinner så det kan flyttes frem og tilbage.

Den oppustelige dørk er sit eget luftkamre, dvs. at der er en ekstra luftkammer i forhold til traditionelle gummibåde.

Fås i 2 størrelser 230cm og 270cm.

Leveres komplet med motorbeslag, årer, transporttaske og reperationskit.