Kortplotter

Hvis du netop har købt ny båd, eller hvis du bare gerne vil opgradere din eksisterende båd, er en kortplotter det helt rette valg. En kortplotter gør det nemt at holde øje med omgivelserne omkring dig, mens ekstra funktioner som eksempelvis ekkolod sørger for, at du også altid kan se, hvad der sker under dig.

Her på siden finder du vores udvalg af kortplottere, hvor du har rig mulighed for at vælge den model, der passer til dig og din båd.

Hvilken kortplotter skal du vælge?

Når du køber en kortplotter til båd, er det først og fremmest vigtigt at kigge på, hvilke funktioner du egentlig har behov for. Moderne kortplottere fås med et væld af praktiske funktioner som eksempelvis ekkolod, men hvis du ikke har brug for mange ekstrafunktioner, er der ingen grund til at betale for meget for en dyr kortplotter.

I den forbindelse er det også en god idé at tænke på, hvor stor en kortplotter du skal bruge. Her på siden kan du finde kortplottere i flere forskellige størrelser, og i sidste ende afhænger valget af dine behov. Vil du gerne have en stor skærm, hvordu kan zoome meget ind eller er en mindre skærm fin til dine behov?