GPS tracker

Leder du efter en måde at øge sikkerheden omkring din båd? Med en GPS-tracker er det altid muligt at lokalisere din båd i tilfælde af tyveri eller ulykker til søs. Derudover kan en GPS-tracker give dig adgang til en lang række data vedrørende din båd, som sendes direkte til din smartphone.

Ved du endnu ikke, om du er interesseret i en GPS-tracker, så er du havnet det helt rette sted. Her kan du nemlig læse lidt om, hvad en GPS-tracker til båd kan tilbyde dig, hvilke forskellige muligheder der er på markedet, og hvilken GPS-tracker der er den rette for dig.

Hvad er en GPS-tracker?

En GPS-tracker til båd er en GPS-enhed ligesom mange andre, der bestemmer bådens nøjagtige position og sender informationen videre til din smartphone. Med en GPS-tracker er det derfor altid muligt at lokalisere din båd i realtid, hvilket særligt er en fordel i forhold til tyveri eller ulykker til søs.

Hvilke funktioner har en GPS-tracker?

Foruden GPS-lokalisering i realtid fås GPS-trackere også med en række andre nyttige sikkerhedsfunktioner, der kan gøre livet som bådejer langt mere sikkert. Derudover kan en GPS-tracker også give dig adgang til en masse spændende og brugbare data om din båd, som du altid kan have lige ved hånden via en app.

Sikkerhedsfunktioner

Når det handler om sikkerhed, er der flere forskellige måder at overvåge din både på. Med en GPS-tracker kan du altid lokalisere din båd, og foruden GPS-trackere findes der også en række forskellige sensorer, som både kan overvåge og øge sikkerheden på din båd, blandt andet:

  • Bevægelsessensor
  • Dørsensor
  • Batterisensor
  • Landstrømssensor
  • Røgsensor
  • Vandsensor
  • Varmesensor

Hvis de forskellige sensorer aktiveres, vil du med det samme få besked om det via en app. På den måde kan du hurtigt reagere, uanset hvor du befinder dig.

Overvåg og betjen din båd via en app

Med en løsning som ZigBoat fra Glomex kan livet som bådejer både blive mere sikkert og også en hel del nemmere. Her får du en såkaldt gateway, der fungerer som sikkerhedssystemets hjerne, hvor du så kan tilkoble forskellige produkter, alt afhængig af hvad du selv føler nødvendigt. 

Hvilken er den bedste GPS-tracker til din båd?

Den bedste GPS-tracker for dig og din båd afhænger af dine specifikke krav og behov. Her på siden kan du gå på opdagelse i vores forskellige muligheder, og måtte du have nogen form for spørgsmål til vores produkter, så hjælper vi altid gerne. Vi kan kontaktes på 70 277 677, [email protected] eller på vores Facebook-side.