Autopilot til båd

Und dig selv den luksus det er at have en autopilot på båden. Med en autopilot får du mulighed for at ordne praktiske ting, eller bare at nyde et øjeblik ombord på båden, uden at du skal hånden på roret. En autopilot til båd kommer i varierende udgaver, og du kan se vores overblik over vores autopiloter til salg her på siden.

Hvilken type autopilot?

I vores udbud af autopiloter finder du både hydrauliske autopiloter og rorpindspiloter samt kabelstyringspiloter. Den autopilot, du vælger, skal være egnet til størrelsen af din båd og det eventuelle hydrauliske system. Hvis du har nogle spørgsmål til vores autopiloter til båd, så er du mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan få bestilt den helt rette autopilot til din båd.

Køb din båds autopilot på nettet

En autopilot er et fantastisk stykke ekstraudstyr, som kan sætte prikken over i’et på din sejloplevelse. Nyd godt af vores webshop, og køb en autopilot af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Du har blandt andet mulighed for gratis fragt ved køb over 1000 kr, og vi garanterer en hurtig levering.