AIS transponder

AIS-transponder

Få AIS på båden, og dermed også en AIS-transponder. AIS er et system for automatisk identifikation fartøjer imellem, og det giver dig derfor en fantastisk grad af information og sikkerhed til søs. Med en AIS-transponder sender og modtager din båd automatisk al relevant information.

Hvad er en AIS-transponder?

Ordet transponder er sammensat af de to engelske ord, transmitter og responder. På dansk svarer det til afsender og modtager. En transponder er nemlig både afsender og modtager, og det foregår kontinuerligt og automatisk. I AIS-regi betyder det, at din AIS-transponder sikrer kommunikationen mellem dit og andre fartøjer i farvandet. Store fartøjer skal have AIS ombord, så du sikrer dig god kommunikation med store skibe, hvis du også har AIS.

Køb din transponder til AIS online

Du kan se vores udvalg af AIS-transpondere her på siden, hvor du finder modeller i forskellige prisklasser, og med tilsvarende niveau af funktioner. Er du i tvivl om, hvilken transponder du skal vælge, så giver vi gerne råd og vejledning. Du kan kontakte os på telefonen eller mailen, hvor vi står klar til at hjælpe dig med dit valg. Når du ved, hvilken AIS-transponder du vil have, så er det let og ligetil at bestille den hjem i vores webshop.