Indkøbskurv
( 0,00 DKK )
close× Ring til os på 70 277 677


Black Friday 2018

Black Friday er udsalg med gode rabatter og masser af gode deals. Natten mellem torsdag fredag kl. 00.00. Åbner vi op for Black Friday 2020. 10.000-vis af varer til drømmepriser! Glæd dig....

 SÅ NÆRMER VI OS BLACK FRIDAY 2020!


 


Black Friday falder i år på d. 27 November - og vi glæder os! Black Friday bliver i år vildere end nogensinde før, men endnu vildere tilbud. For hvad er en Black Friday uden sindssyge priser, som kun falder på denne dag?


Så noter i kalenderen at d. 27 November kl. 00.01, starter prisfesten. Men du skal være hurtig, for de fleste af vores produkter bliver solgt efter først-til-mølle princippet. Så du skal ikke vente for længe!


Vi glæder os meget til at se dig på Black Friday!Information omkring Black Friday hos Boatlab


Hos Boatlab.dk starter Black Friday d. 27 November kl. 00.01 hvor vores tilbud vil blive tilgængeligt. Vores tilbud gælder i vores webshop.


Når et kø tilbud på hjemmesiden bliver udsolgt er det ikke længere muligt at bestille varen, vi forbeholder os retten til at slette ordre som bliver udsolgt.


 


Hvad er Black Friday?


Black Friday stammer oprindeligt fra USA og er den første fredag efter Thanksgiving som altid ligger den fjerde torsdag i november.


Siden 2005 har Black Friday været den travleste shopping dag i USA, og i 2013 startede de danske webshops med at følge trop. I 2015 gjorde Black Friday sit helt store gennembrud i Danmark og slog rekorden for største handelsdag i dansk historie.


 


Hos Boatlab glæder vi os til at byde dig velkommen til Black Friday.