B&G triton edge sailing processor

Lagerstatus:
Loading
Varenr.:
BL425251
Print Print
14.599,00 kr.
Triton™ Edge-sejlprocessoren giver dig en række forbedrede og nøjagtige sejldata til dit system. Avancerede startlinjeberegninger og sande vinddata, samt avanceret automatisk kalibrering og korrektion af bådhastighed, vindkorrektion for krængning/trim og forbedret nøjagtighed af autopiloten og sejlinformation.

Wifi- og Ethernet-forbindelser giver udvidet integration med Triton2- og Nemesis™-skærmene om bord samt Vulcan- og Zeus™-plottere.

Integration med B&G-appen gør det muligt at gennemse og afspille og analysere optagelser af data fra rejserne. Browserbaseret konfiguration gør det nemt at opsætte og klargøre de indbyggede enheder, hvilket forbedrer nøjagtigheden og kalibreringen af sejldata samt muligheden for at sikkerhedskopiere/gendanne data og køre avanceret diagnostik.

Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)
Privat normalpakker med omdeling koster 59,- (Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner)
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 59,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark. Særskilte fragtpriser for Færøerne, Grønland og Sverige kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.