Dæks-/vægbeklædning

Se produkter i underkategorier til Dæks-/vægbeklædning

Er det snart tid til at opfriske vægbeklædningen på båden? Både vægbeklædning og dæksbeklædning kan gå hen og blive meget slidt med årene, og så kan det virkelig gøre godt med ny beklædning. Vi har samlet vores vægbeklædning og dæksbeklædning her på siden, hvor du kan klikke dig videre, alt afhængig af hvilken type beklædning, du leder efter til din båd. Se på de mange muligheder, og læg den væg- eller dæksbeklædning i kurven, som du falder for.

Dæksbeklædning til båd

Dækket på en båd skal være sikkert at gå på, og så må det også gerne se præsentabelt ud. Vi har både pæne dæksbeklædninger samt skridsikre skridbelægninger i vores webshop, og du kan derfor give din båd en ansigtsløftning, der både gør den mere sikker at gå på, og pænere for øjet.

Væg- og dæksbeklædning til din båd

Det er skønt at kunne færdes sikkert på sin båd, og samtidig have nye og pæne beklædninger at se på. Find alt hvad dit hjerte begærer indenfor beklædning til båden her på siden, og bestil hjem, når du har fået alt i kurven. Vi sender hurtigt afsted efter din bestilling er lagt, så du kan se frem til ny vægbeklædning og dæksbeklædning på båden inden længe.