Flagline

Skal dine flag på båden udstyres med ny flagline? Et pænt yachtflag fortjener også en pæn flagline, og du kan finde vores sortiment af flagline lige her på siden. Flaglinen kan du både bruge til alle dine flag, det være sig yachtflag, signalflag eller gæsteflag, men du kan også bruge flaglinen til enkle opgaver, hvor der ikke er behov for stærkt tovværk. Se nærmere, og læg den flagline i kurven, som du står og mangler.

Flagline til båden

En flagline bliver nemt nusset og slidt, og hvis du sætter pris på at have dine flag flot vajende, så er det en fornuftig investering at købe ny flagline inden en ny sejlsæson starter. Så kan du stævne ud med et stærkt og præsentabelt flag, der står med en lige så pæn flagline. Vi har mange forskellige varianter af flagline, så tag et grundigt kig her på siden, og find din favorit.

Køb ny flagline online

Det er let og enkelt at bestille flagline i vores webshop, og så kan du klare det hele hjemme fra sofaen. Når du har lagt bestillingen, så skynder vi os at sende din nye flagline afsted, så du ikke skal vente længe på at modtage pakken.