Mastetilbehør & lineløbere

Skal du reparere lidt på masten? Hvis du har brug for reservedele til masten, så finder du alt i mastetilbehør her på siden. Find de forskellige småting, som er forbundet med din mast, og som bliver slidt, heldigvis lang tid før selve masten. Tag et kig i vores mastetilbehør og læg de reservedele i kurven, som du regner med at få brug for. Så er du klar til at gøre båden i tiptop stand.

Lineløber

På en mast skal lineløberne være i orden. Det er en simpel lille detalje, men lineløbere bliver også slidt, eller kan blive slået ved et uheld. Hvis du har brug for lineløbere, så kan du finde dem på Boatlab.dk. Står du med nogle spørgsmål til vores mastetilbehør, så er vi altid glade for at besvare dem på mail eller telefon.

Alt i mastetilbehør til båden

Find alt det mastetilbehør, som dig og din båd har brug for. Køb det her i webshoppen, og glæd dig til snart at modtage leverancen med dit nye mastetilbehør. Det tager ikke mere end et par minutter at bestille på vores hjemmeside, og så står vi efterfølgende parat til at få sendt dit nye mastetilbehør hastigt afsted.