Frølår & Cleats

Har du brug for nye frølår eller cleats til båden? Vi har et stort udvalg af klamper, der også kaldes cleats på engelsk, blandt andet de såkaldte frølår. Du har derfor rig mulighed for at finde lige de frølår, der passer ideelt til din båd. Tag et grundigt kig i vores sortiment af frølår og cleats, og læg dine favoritter i kurven.

Frølår til båden

Har du undret dig over hvorfor disse klamper kaldes for frølår? Det skyldes helt enkelt, at deres form ligner frølår en smule, og så har navnet hængt ved. Frølår er en god løsning til fastholdelse af tov, da frølåret er designet til, at tovet ikke løber tilbage eller ud. Hvis du har nogle spørgsmål til vores frølår eller cleats, så er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os.

Cleats og frølår af høj kvalitet

Vi forhandler kun gode frølår og cleats, som har en høj holdbarhed og en god produktionskvalitet. Du kan derfor roligt se udvalget igennem, og udvælge dig de klamper, der vil passe bedst til din båd. Du kan med få klik bestille hjem i vores webshop, og så står vi for en hurtig og effektiv forsendelse.