3m, Lærredstape, (48mm, 50m) - Sølv

Lagerstatus:
Loading
Varenr.:
BL342910
Print Print
Vejl.pris 169,00 kr Vejl.pris 169,00 kr 159,00 kr
Specifikationer
Mærke:3M
Produkt:Lærredstape
Antal:1 stk.
Reference:3M-id: 7100205300
Farve:Sølv
Sølvfarvet lærredstape til generel brug
Fås i forskellige størrelser og længder
Pålidelig standard klæbeevne for niveau B-lærredstape
Kan skrives på med næsten alle tuschpenne
Størrelse: 50 m x 48 mm
Fås også i sort
Scotch® Universal sølvfarvet lærredstape (50 m x 48 mm) er en stærk, multifunktionel lærredstape, der klæber og reparerer hurtigt og pålideligt, hvilket gør den velegnet til en lang række hverdagsreparationer og -projekter. Der kan skrives på den med næsten alle tuschpenne, og den er let at rive over i hånden.

Med Scotch® Universal sølvfarvet lærredstape får du en ægte multifunktionstape, som er uundværlig i enhver værktøjskasse. Med sin forstærkede bagbeklædning, som er holdbar, formbar og fleksibel, klæber denne tape pålideligt til de fleste overflader, herunder plast, papir, træ og metal. Der kan skrives på den med næsten alle tuschpenne, og den er let at rive over i hånden uden behov for en saks. Denne tape er velegnet til alt lige fra reparation af headsets til forsegling af utætte støvsugerslanger, sikring af kabler og bundtning af emner. Fås også i sort.

Foreslåede anvendelser
Anvendes til fastgørelse, bundtning, reparation af headsets, sikring af kabler og forsegling af utætte støvsugerslanger

Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)
Privat normalpakker med omdeling koster 59,- (Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner)
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 59,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark. Særskilte fragtpriser for Færøerne, Grønland og Sverige kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.